La Vaguada Refurbishment

La Vaguada Refurbishment

stage: Finished

client: Unibail-Rodamco  

type: Retail,

avenida monforte de lemos, 36. Madrid, Spain

 

 

The refurbishment aims to update the centre’s image, built more than 25 years ago. Both the inside and the outside of the mall will undergo several modifications, but always respecting its identity. For instance, its characteristic white floor will be kept. A partial remodeling of the centre’s entrances is planned, lighting them up and adding some sculptural elements. In addition, the customer’s surprise will be sought through the inclusion of eye-catching nature-inspired elements and through the makeover of the rest areas, children’s playgrounds, and food court in the leisure floor, with the intention of making them more comfortable.